Antena Meniu Search
x

Curs valutar

MARȘUL TĂCERII: 8.000 de oameni pentru COLECTIV: „18.000 de biserici, 425 de spitale, şi stăm şi ne uităm la fraţii noştri cum mor pe trotuare”

„Vrem spitale, nu catedrale” - acesta a fost unul dintre cele mai puternice mesaje afişate duminică de oamenii care au mărşăluit în tăcere pe străzile din centrul Bucureştiului

de Redactia Observator

la 01.11.2015 , 22:49

„Vrem spitale, nu catedrale” - acesta a fost unul dintre cele mai puternice mesaje afişate duminică de oamenii care au mărşăluit în tăcere pe străzile din centrul Bucureştiului.

8.000  de oameni au venit în Piața Universității, în semn de respect pentru victimele celei mai grave tragedii din istoria recentă a României.  În urma celor 30 rămâne o realitate care-ţi îngheaţă sângele-n vene: o ţară în care numărul spitalelor este mult depăşit de cel al bisericilor şi catedralelor, o Românie în care se ridică mall după mall şi din care pleacă anual mii de medici. Pentru un salariu mai bun, pentru condiţii umane, pentru demnitate. O ţară în care unii încă preferă să se roage în loc să doneze sânge, în care oamenii aruncă vina în spatele mortului pentru că s-a nimerit ca o tragedie să aibă loc în seara de Halloween, la concertul unei trupe care cânta melodia The Day We Die, scrie gândul. info.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » MARȘUL TĂCERII: 8.000 de oameni pentru COLECTIV: „18.000 de biserici, 425 de spitale, şi stăm şi ne uităm la fraţii noştri cum mor pe trotuare”