Masa de Paşte bate la uşă
Firmele de catering nu fac faţă comenzilor. Un meniu cu friptură de miel, sarmale, cozonacii rumeni şi pasca aromată depăşeşte cu puţin 300 de lei
Firmele de catering nu fac faţă comenzilor. Un meniu cu friptură de miel, sarmale, cozonacii rumeni şi pasca aromată depăşeşte cu puţin 300 de lei
La capătul celălalt al firului e doamna Lorica. Economist de profesie. Dar cu talent la gătit. Odată comanda notată, trece la treabă. Cel mai greu e să frământe aluatul pentru pască şi cozonac.
A început cu un site de mâncăruri tradiţionale. Şi de anul acesta prepară şi meniuri complete pentru sărbători.
Comenzile curg, aşa că nu e timp de stat. Până sunt gata dulciurile, aşează în tavă friptura. Ouăle roşii au şi ele parte de un tratament special. Preţul unei astfel de mese de Paşte pentru 4 persoane este puţin peste 300 de lei. Meniul conţine: un cozonac, 50 de sarmale, o pască, un drob, tradiţionala friptură de miel, 20 de ouă fierte şi vopsite şi o porţie zdravănă de ciorbă de văcuţă.
După 40- 50 de minute, bunătăţile pentru masa de Paşte sunt scoase din cuptor.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰