Antena Meniu Search
x

Masacrul de la Perla, durere cu recurs: astazi s-a implinit un an de la tragedia in care doua persoane au murit

Exact acum un an, un coafor din centrul Capitalei devenea scena sangeroasa a unei razbunari din gelozie. Doua femei au fost impuscate mortal, alti sase oameni, raniti.

Vezi și

Din spatele gratiilor, autorul tragediei regreta ca a tras. Afara, un an n-a sters nici lacrimile si nici ura fata de el.

5 martie 2012, ora 18:00. Primele minute au fost de confuzie. Nu se stia daca murise cineva. Un al doilea telefon a lamurit totul. 2 femei au murit si alte 6 persoane au fost ranite de focuri trase in nestire de un barbat decis sa-si omoare sotia din gelozie.

Zgomotele gloantelor rasuna in fiecare zi in mintea angajatelor de la Coaforul Perla. Femeile incearca sa-si continue activitatea, chiar si dupa tragedia din 5 martie. Insa ziua masacrului a ramas intiparita in mintea tuturor. O zi pe care nu o vor uita niciodata.

“A fost o zi tragica. Cand am ajuns acolo, nu-mi venea sa cred. Tot speram s-o mai vad acolo”, spune Cornel Bendre, sotul casierei ucise. Dar n-a mai fost posibil. Mariana Bendre n-a putut fi salvata.

Felicia Vladan a lasat in urma multa durere. O femeie frumoasa omorata din gelozie. Fiul ei si-o aminteste in fiecare zi.  A fost un an destul de greu pentru mine. Ii simt foarte mult lipsa mamei mele”, spune el.

In salonul de coafura de la Perla a fost azi zi de doliu. “In salon s-a aprins o lumanare, am tinut un moment de reculegere. Am vrut sa-i multumim Lui Dumnezeu ca am supravietuit”, povesteste Adriana Mandreanu, manager coafor.

Regrete vin si din spatele gratiilor, acolo unde este Gheorghe Vladan. “De fiecare data cand vorbesc cu el spune ca ii pare rau”, spune fiul sau, Bogdan. Prea tarziu insa.

A gresit si a platit. Nota de plata a lui Vladan nu mai aduce insa pe nimeni inapoi.

Ziua de 5 martie 2012 a fost ultima zi petrecuta in libertate de catre Ghoerghe Vladan. Judecatorii au decis sa-l pedepseasca cu inchisoarea pe viata. Gheorghe Vladan a atacat decizia magistratilor cu recurs. Spera ca va primi o pedeapsa mai mica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Masacrul de la Perla, durere cu recurs: astazi s-a implinit un an de la tragedia in care doua persoane au murit