Antena Meniu Search
x

Mascaţii au descins la fosta vilă din Iaşi a senatorului Ionel Agrigoroaei

Rămas fără mobilă în casă, dar şi fără multe dintre bunurile personale, senatorul Ionel Agrigoroaei a apelat la mascaţi ca să-şi recupereze obiectele din fosta vilă dintr-un cartier ieşean

Vezi și

Rămas fără mobilă în casă, dar şi fără multe dintre bunurile personale, senatorul Ionel Agrigoroaei a apelat la mascaţi ca să-şi recupereze obiectele din fosta vilă dintr-un cartier ieşean

Dacă senatorul a avut de partea lui poliţiştii, noul proprietar, cunoscut ca un temut interlop, a avut alături familia.

Ieri însă nu a avut dreptul. Procurori, criminalişti, politişti, dar şi membrii din trupele speciale au descins la casa din cartierul ieşean, după ce fostul proprietar, senatorul Ionel Agrigoroaei a spus că i-au fost furate mai multe lucruri.

În faţa poliţiştilor, noul proprietar s-a arătat binevoitor. Însuşi tânărul Vandam a escaladat un geam, iar mai apoi, cu un şut puternic, a eliberat din casă, oamenii veniţi la percheziţie, care rămăseseră blocaţi în spatele uşii metalice.

În total pe numele noului proprietar, senatorul ar fi depus 19 plângeri penale pentru violare de domiciliu, tâlhărie calificată şi furt.

Astăzi, domnul senator a mai plăsmuit o plângere împotriva lui Constantin Vandam, insinuând că acesta i-ar fi violat un domiciliu la care dumnealui nu poate ajunge.

Scandalul dintre Ionel Agrigoroaei şi Vandam Constantin a început încă de anul trecut. Atunci, noul proprietar, un tânăr de 20 de ani, cunoscut că ar face parte dintr-un temut clan interlop, a cumpărat în urma unei licitaţii o parte din vila senatorului. Imobilul fusese scos la licitaţie după ce parlamentarul nu a mai putut plăti un credit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Mascaţii au descins la fosta vilă din Iaşi a senatorului Ionel Agrigoroaei