Antena Meniu Search
x

Mascatii au ridicat mai multe persoane acuzate de evaziune si spalare de bani

Au fost descinderi in forta de dimineata, in Bucuresti si in alte 14 judete. Politistii au prins o grupare specializata in evaziune fiscala si spalare de bani din Suceava

Vezi și

Mascatii au descins in locuintele mai multor familii care au primit societati comerciale de la o grupare organizata din Suceava. Toti au fost, insa, inselati de catre membrii gruparii, care nu inregistrau tranzactiile pentru fiecare societate comerciala in parte.  Ca orice descindere cu mascati si familii de rromi, nici cea din dimineata asta nu a dus lipsa de spectacol. “De ce nu vine normal, cu vorba buna? Da' cu cagule?! Suntem bolnavi cu tensiunea, cu diabetu'. Acuma nu ne sare inima?!”, a declarat una dintre femei.

La cativa pasi, din pragul locuintei sale, o alta femeie cu fusta lunga si colorata a fost cuprinsa de emotii. Isi cauta, agitata si confuza, pastilele in punga cu medicamente. “M-am trezit ca a urlat cainele aici si n-am stiut nimic! Pentru ce treaba asta, doamna? Ce-i furt, am furat ceva?! Comuna Grajduri din Iasi este una dintre cele 167 de locatii pentru care procurorii DIICOT Suceava au emis mandate de perchezitie.

Descinderi s-au facut si in Bucuresti si alte 14 judete. Peste o suta de persoane vor fi duse la audieri in Suceava. De pe urma afacerilor derulate de suspecti, bugetul de stat a fost prejudiciat cu aproape zece milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mascatii au ridicat mai multe persoane acuzate de evaziune si spalare de bani