Antena Meniu Search
x

Masina inghitita de apele raului Mures

Interventie dificila pentru pompierii din Targu Mures. Au fost chemati in ajutorul a doi tineri, care au plonjat cu masina in apele raului Mures.

Vezi și

Cel de la volan le-a spus politistilor ca a incercat sa evite un accident si ca a pierdut controlul volanului. Tinerii au avut doar cateva secunde la dispozitie sa iasa din autoturism.

Scapata de sub control, masina a trecut prin balustrada protectoare de metal si a plonjat in apa. Impactul nu le-a provocat rani serioase celor doi tineri, care au ramas constienti.

Pasagerul din dreapta nu a mai reusit sa deschida portiera, dar a gasit rapid o alta solutie. Intre timp, cativa martori ai accidentului au chemat ajutoare la 112.

Totul s-a intamplat cand tanarul de la volan a pus o frana brusca pentru a evita o alta masina, spune el. Din cauza vitezei, a pierdut usor controlul volanului.

Desi in zona este o restrictie de viteza de 40 de kilometri pe ora, multi soferi nu tin cont de ea. Asa se face ca la fiecare doua, trei luni, cate o masina ajunge in apele raului Mures.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Masina inghitita de apele raului Mures