Antena Meniu Search
x

Masini distruse de furtuna, in Capitala

O ploaie violenta, insotita de vant puternic si grindina, a dat peste cap traficul din Capitala si a avariat mai multe masini.

Vezi și

20 de copaci si un stalp de electricitate au fost doborati in timpul furtunii, iar pompierii au fost nevoiti sa intervina cu 21 de autospeciale ca sa curete soselele si trotuarele. Totodata, ei au intervenit si pentru extragerea apei stranse in demisolul unei cladiri. Probleme au fost si in alte zone din tara.

Capitala a fost maturata timp de douazeci de minute de furtuna violenta, care a culcat la pamant mai multi copaci si a lasat in bezna zeci de locuinte. Prinsi in mijlocul naturii dezlantuite, oamenii au incercat sa adaposteasca pe unde au putut.

Printre picaturi, pompierii au incercat sa curete strazile si trotuarele. Mai intai, pe Soseaua Colentina, unde un copac s-a rupt in urma vijeliei si a cazut peste o masina.

Nici localnicii si nici pompierii nu au reusit sa dea de proprietarul autoturismului, pe care au fost nevoiti sa-l mute din loc cu mainile goale.

Un alt proprietar, din sectorul doi al Capitalei, s-a trezit cu autoturismul distrus de un copac batran si uscat.

Probleme au fost in mai multe zone ale tarii. La Resita, spre exemplu, o ploaie torentiala a transformat strazile in fluvii, iar localnicii fie s-au incumetat sa plece la drum cu masini, cu riscul de a le intra apa la motor, fie si-au suflecat pantalonii si au luat-o pe jos, prin balti. Cei mici, mai sprinteni, s-au catarat pe garduri sau au improvizat barcute din ligheane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Masini distruse de furtuna, in Capitala