Antena Meniu Search
x

Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate. Proiectul a fost aprobat şi intră în vigoare de la 1 octombrie

Consilierii locali din Sectorul 1 au aprobat proiectul privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar.

de Redactia Observator

la 15.07.2021, 07:40

Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate
Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate - Hepta

În urmă cu două săptămâni, proiectul nu a fost votat deoarece a fost refuzat de consilierii PNL şi PSD, susţine primarul Clotilde Armand. Edilul a anunțat, miercuri seară, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate începând cu 1 octombrie. 

Mesajul primarului Clotilde Armand

''Dacă în urmă cu 2 săptămâni consilierii PNL şi PSD au refuzat proiectul propus prin care maşinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 urmau să fie ridicate, în şedinţa de astăzi a Consiliului Local al Sectorului 1 acest proiect a fost aprobat. 15 pentru - 7 abţineri. Iată că se poate! Mai greu dar se poate'', a anunţat edilul pe Facebook.

Iniţial, primarul a declarat că Primăria Sectorului 1 a elaborat un proiect de hotărâre de consiliu privind ''ridicarea maşinilor parcate neregulamentar şi a celor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public/privat al statului'', urmând să fie pus în dezbatere publică. Proiectul aprobat va intra în vigoare de la 1 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 vor fi ridicate. Proiectul a fost aprobat şi intră în vigoare de la 1 octombrie