Antena Meniu Search
x

Medicii, cei mai buni ambasadori

Când politicienii şi vedetele noastre aleg să se trateze peste hotare, străinii preferă doctorii din România. Soţia ambasadorului Olandei s-a operat la Spitalul Militar, deşi putea s-o facă, oriunde în lume

Vezi și

Când politicienii şi vedetele noastre aleg să se trateze peste hotare, străinii preferă doctorii din România. Soţia ambasadorului Olandei s-a operat la Spitalul Militar, deşi putea s-o facă, oriunde în lume. 

A ales ţara noastră cu medicii ei minunaţi. Experienţa a fost povestită chiar de ambasador şi soţia lui într-un interviu acordat în exclusivitate Sandrei Stoicescu.

Ambasadorul Olandei, Matthijs van Bonzel, şi soţia lui stau în România de aproape trei ani. Cristina a aflat în ţara noastră că are probleme de piele. A mers în Olanda, iar diagnosticul a fost confirmat. A stat, a cântărit opţiunile şi a decis să se opereze la Bucureşti, la spitalul Militar. În fiecare an, România pierde între două şi trei mii de medici. Aceştia aleg spitalele din străinătate unde au salarii de câteva ori mai mari ca în ţara noastră. Sunt şi doctori care s-au întors şi au arătat că se poate. Campania Observatorului "Vreau să salvez România" vi i-a prezentat pe cei care cred în viitorul sistemului medical de la noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Medicii, cei mai buni ambasadori