Antena Meniu Search
x

Medicii de la spitalul din Bârlad, acuzaţi de malpraxis

O tânără mamă, în durerile facerii, a fost lăsată să aştepte. Naşterea ar fi fost cumplit de mult amânată. Mama ar fi primit calmante, în loc să fie dusă în sala de naşteri. Era noapte, iar asistentele nu ar fi vrut să deranjeze medicul de gardă de la Spitalul din Bârlad

Vezi și

O tânără mamă, în durerile facerii, a fost lăsată. să aştepte. Naşterea ar fi fost cumplit de mult amânată. Mama ar fi primit calmante, în loc să fie dusă în sala de naşteri. Era noapte, iar asistentele nu ar fi vrut să deranjeze medicul de gardă de la Spitalul din Bârlad

În cele din urmă, ar fi născut doar cu asistenta şi infirmiera lângă ea. Care i-au spus că băieţelul ei e mort. Deşi, până atunci, toţi medicii au asigurat familia că pruncul este sănătos.

Naşterea ar fi fost amânată de mai multe ori. Deşi, Florentina intrase în durerile facerii. Când, în cele din urmă ar fi intrat în sala de naşteri, a aflat că pruncul ei nu a supravieţuit!

Tânăra mamă a dus sarcina la termen, fără probleme. De altfel, şi medicii spun că, la internare, era totul în regulă cu băieţelul. Avea trei kilograme şi jumătate.

Acasă, familia mai are două fetiţe. Şi-l doreau mult pe Rareş. Părinţii spun că nu vor lăsa lucrurile aşa. Aşteaptă rezultatul necropsiei şi vor face plângeri penale! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Medicii de la spitalul din Bârlad, acuzaţi de malpraxis