Antena Meniu Search
x

Medicii de pe o ambulanţa din Vaslui, agresaţi de o adolescentă aflată în stare de ebrietate

O adolescentă de 13 ani i-a îngrozit pe medicii din Vaslui. După ce s-a cinstit cu o colegă până când a căzut din picioare i-a luat la bătaie pe angajaţii de la ambulanţă care încercau să o ajute.

Vezi și

Şi a devastat şi salvarea cu care a fost dusă la spital. Pentru că are doar 13 ani va scăpa doar cu o mahmureală, dar părinţii ei şi cei care i-au vândut alcool ar putea plăti scump.

Zice că a băut pentru prima dată şi a vrut să vadă şi ea cum este. Copila a pierdut însă numărul paharelor şi apoi şi-a pierdut şi cumpătul.

Aventura adolescentei a început cu câteva ore înainte în casa unei prietene. Fetele au deschis o sticlă de pălincă şi au început să se cinstească.

Au mers apoi într-un local unde au continuat să bea. Până când copila de 13 ani n-a mai putut sta în picioare. Un echipaj de ambulanţă i-a acordat fetei primul ajutor.

Era foarte agitată, a lovit personalul medical, a lovit aparatura din ambulanţă. Adolescenta a continuat să fie violentă şi după ce a fost internată. Mama ei a ajuns într-un suflet la spital când a auzit ce s-a întâmplat.

Fata a rămas sub supravegherea medicilor, iar asistenţii sociali au deschis o anchetă.

La fel şi poliţiştii. Angajaţii barului în care a băut tânără vor ajunge cel mai probabil la audieri. Pentru că nu i-au cerut buletinul fetei înainte să-i vândă alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Medicii de pe o ambulanţa din Vaslui, agresaţi de o adolescentă aflată în stare de ebrietate