Antena Meniu Search
x

Medicii i-au pus 13 diagnostice şi nicio şansă să trăiască

Din păcate, zilele îi sunt şi acum numărate. Medicii i-au descoperit un hematom pe creier. Salvarea ar mai putea veni doar din Ungaria. Intervenţia, care are mari şanse de reuşită, ajunge la 10.000 de euro

Vezi și

Singurul sprijin în casă, tatăl, câştigă doar 800 de lei pe lună. Sătui să mai bată pe la uşi închise, părinţii au pus în vânzare apartamentul, chiar dacă asta ar însemna să ajungă cu cei doi copii pe stradă.

Fetiţa nu poate sta în şezut, nu vorbeşte şi, ca să crească, este hrănită cu un lapte special. O singură cutie costă câteva sute de lei şi ajunge doar trei zile.

Impresionaţi de povestea ei, zeci de oameni cu suflet au mers la centrul de transfuzii din Caransebeş să doneze sânge. Printre ei, peste 50 de poliţişti şi jandarmi.

Donatorii au dat bonurile primite părinţilor, ca să-i cumpere lapte fetei. În acelaşi timp i-au ajutat şi pe bolnavii care aveau nevoie de sânge. Copila mai are şi anus contra naturii şi epilepsie, iar tratamentele şi îngrijirea costă enorm. De Paşte, putem fi martorii unei minuni. Ţine de noi s-o ajutăm să trăiască!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Medicii i-au pus 13 diagnostice şi nicio şansă să trăiască