Antena Meniu Search
x

Medicii stomatologi salveaza brandul de tara

N-avem brand de tara, frunza lui Udrea s-a uscat, dar cineva ne spala obrazul. Dentistii. Datorita lor, strainii vin in Romania. Mii de europeni vin la stomatolog in Romania.

Vezi și

Platesc un sfert din cat ar scoate din buzunar pentru aceleasi servicii la ei acasa. Iar calitatea tratamentelor este pe masura pretentiilor.

Enrico are 50 de ani si a venit la noi in tara tocmai din Torino, pentru un tratament stomatologic. Cu tot cu drum si cazare, scoate mai putini bani din buzunar aici, decat la un cabinet medical din Italia.

“Sistemul medical este la un nivel ridicat si are foarte multe avantaje in comparatie cu alte state. Preturile sunt foarte avantajoase”, spune pacientul italian.

Din aceleasi motive, mii de europeni dau buzna in cabinetele stomatologice din Romania. Spre bucuria medicilor care-i trateaza regeste pe straini.

Anne Mari a venit din Frankfurt, in Romania, pentru un tratament al gingiilor. A mers la sigur, la recomandarea unei matusi extrem de incantate de serviciilor medicilor.

Preturile din tara noastra sunt, insa, principalul avantaj pentru ea. La noi, un astfel de serviciu costa intre 300 si 600 de euro, iar acolo poate ajunge si la 8.000, 9.000 de euro.

Turismul medical a creat, in Romania, o piata de peste 200 de milioane de euro. Cei care au castigat cel mai mult sunt stomatologii si esteticienii, dar potential mare au si cabinetele de oftalmologie, ortopedie si fertilizare in vitro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Medicii stomatologi salveaza brandul de tara