Antena Meniu Search
x

Medicul Sorin Ianceu, mărturii de dincolo de moarte

Au simţit fiecare lovitură. Şi-au spus că vor muri. Dar cinci dintre ei au supravieţuit. S-au întors din iad, spune doctorul Sorin Ianceu. Un iad pe care l-au simţit clipă de clipă.

Vezi și

Vedeau moartea lângă ei, dar au învins-o strângându-şi toate puterile. A fost cea mai complicată operaţie la care au participat. Operaţia de a se salva pe ei înşişi.

Sorin Ianceu spune că toţi puteau fi salvaţi. Iovan s-a stins la o oră după accident. Aura a mai trăit încă cinci. Medicul din Beiuş n-are niciun mesaj pentru autorităţi.

În schimb, le multumeşte moţilor, doctorilor şi lui Dumnezeu că s-a născut a doua oară. Urmăriţi mărturiile cutremurătoare ale medicului Sorin Ianceu.

"A fost Iadul pe pământ. Dar am învăţat să rămânem o echipă. Îmi amintesc doar haos, doar haos, momentul în care ne-am lovit de ultimul trunchi de copac şi ne-am îndreptat spre pământ. A fost momentul în care mi-am spus în gând: "S-a terminat!"Doctorul Calu a avut o idee salvatoare. A luat costumul din sala de operaţie si un parfum. Am reusit sa-i dam foc cu o bricheta. Geanta făcătoare de minuni. De acolo am luat parfumul, să dăm foc!", spune doctorul.

Întregul interviu îl puteţi vedea în video-ul de mai sus! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Medicul Sorin Ianceu, mărturii de dincolo de moarte