Antena Meniu Search
x

Foto Medicul Valeriu Gheorghiță, primit cu brațele deschise în Izvoru, din Argeș, locul unde a copilărit: ”Un moment emoționant”

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, s-a alăturat duminică medicilor de la un centru de vaccinare din localitatea sa natală, din Argeș, unde a vaccinat mai multe persoane, printre ele numărându-se și o verișoară primară.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.05.2021, 16:43

Medicul Valeriu Gheorghiță, îmbrățișat de verișoara sa primară
Medicul Valeriu Gheorghiță, primit cu brațele deschise în Izvoru, din Argeș, locul unde a copilărit: ”Un moment emoționant” - Facebook/ Ro Vaccinare

Dr. Valeriu Gheorghiţă a fost duminică în comuna Izvoru, din judeţul Argeş, locul unde a copilărit, alăturându-se echipei medicale din centrul deschis în localitate.

Bucuroși să îl revadă, localnicii au venit la vaccinare, iar după doar câteva ore, peste 35 de persoane au beneficiat de actul medical. 

Un băiat de 16 ani, printre persoanele vaccinate de dr. Valeriu Gheorghiţă

Prima persoana vaccinată de medicul militar a fost un baiat de 16 ani, emoționat, dar dornic și încrezător că gestul său contribuie la binele familiei și al întregii comunități. 

Un moment emoționant a fost și revederea cu verișoara de gradul I care s-a numărat printre cei care au venit să se vaccineze. 

Vaccinările se fac fără programare

Activitatea centrului deschis aici va continua și în zilele următoare, iar cei care doresc să se vaccineze pot veni oricând în intervalul orar 08.00-20.00. Doar cu buletinul, fără o programare în platforma.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Medicul Valeriu Gheorghiță, primit cu brațele deschise în Izvoru, din Argeș, locul unde a copilărit: ”Un moment emoționant”