Antena Meniu Search
x

Membrii Beard Brothers aduc ajutoare pentru copiii săraci din judeţul Mureş

Bărbos şi plin de tatuaje sub geaca de piele. E profilul răufăcătorului de care mulţi se feresc pe stradă. În Cluj, lucrurile stau invers.

Vezi și

Bărbos şi plin de tatuaje sub geaca de piele. E profilul răufăcătorului de care mulţi se feresc pe stradă. În Cluj, lucrurile stau invers. Fraţii de barbă adună fani, cu fiecare campanie lansată.

Cu atâtea bărbi şi tatuaje pe metru pătrat, cei mai mulţi români preferă să ţină distanţa. Nu pare genul de anturaj în compania căruia o mamă prudentă ar vrea să îşi vadă copilul.

Dar Alex a învins prejudecăţile. Şi a devenit frate de barbă şi de fapte mari cu alţi 29 asemenea lui. Şi ce ar putea fi mai neobişnuit decât să te aşezi printre trecătorii nedumeriţi şi, cu zâmbetul pe buze, să îţi sacrifici podoaba capilară pentru o cauză nobilă? O cauză care se numeşte Eduard.

La şase ani, Eduard se luptă cu o boală grea. O tumoră malignă osoasă. Chinuit de şedinţele de chimioterapie, Eduard a rămas fără păr. L-au urmat, solidari, prietenii de la Beard Brothers.

El a avut azi dimineaţă operaţia la ora 8, a terminat şi operaţia, a ieşit din operaţie, a ieşit şi de la terapie, acum aşteptăm detalii. De la clinica din Germania, băiatul s-a întors în Cluj în urmă cu câteva zile şi se recuperează bine. Mai are însă câţiva ani de aşteptat ca să poată deveni şi el membru al Bearded Brothers.

Bărboşii şi-au mai arătat mărinimia şi în campus, când au împărţit sute de cafele studenţilor pentru a rezista în sesiune. Dar şi în satul Bărboşi, din judeţul Mureş, unde tinerii au împărţit zeci de saci cu haine si alimente copiilor nevoiaşi. Uneori, aspectul îi recomandă drept Moş Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Membrii Beard Brothers aduc ajutoare pentru copiii săraci din judeţul Mureş