Antena Meniu Search
x

Peste 250 de kg de mere stricate, confiscate dintr-o școală din Suceava

Inspectorii DSVSA din municipiul Suceava au confiscat peste 250 de kilograme de mere stricate, care urmau să ajungă la copiii de la Şcoala nr. 11.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 10:27

Mere stricate
Merele primite de elevi în cadrul programului guvernamental „Lapte, corn și măr” erau stricate - Oana Șlemco via Facebook

Inspectorii DSVSA din municipiul Suceava au confiscat peste 250 de kilograme de mere stricate, care urmau să ajungă la copiii de la Şcoala nr. 11.

Inspectorii de la DSVSA au făcut un control la Şcoala nr. 11 din municipiul Suceava şi au confiscat peste 250 de kilograme de mere stricate care ar fi trebuit să ajungă la elevi. În plus, angajatul responsabil de recepția și depozitarea fructelor a primit o amendă de 1200 de lei.

"Este foarte bine că a reacţionat DSVSA, dar cred că şi directorii de şcoli trebuie să fie mai atenţi cu hrana elevilor. Nu cred că directorul de la Şcoala 11 nu a ştiut că în şcoală se împart mere stricate. Nu înţeleg de ce nu a luat măsuri, pentru că problema există de vreo două săptămâni", a scris jurnalista Oana Șlemco, pe pagina personală de Facebook.

Am văzut pe o reţea de socializare fotografii cu nişte mere neconforme dintr-o şcoală, am făcut anchetă, am investigat. Au fost confiscat 257 de kilograme de mere şi s-a aplicat o sancţiune contravenţională de 1.200 de lei persoanei responsabile de recepţia merelor în şcoală şi depozitatea şi păstrarea acestora. Verificările au fost extinse şi la producător, o firmă din judeţul Suceava. Am dat o dispoziţie să se verifice şi şcoli din judeţ şi urmează se avem rezultatele în cel mai scurt timp”, a declarat directorul DSVSA Suceava, Dănuţ Corneanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Peste 250 de kg de mere stricate, confiscate dintr-o școală din Suceava