Antena Meniu Search
x

Mesaj sfâşietor transmis de tatăl lui Fabian, adolescentul din Curtea de Argeş care a murit înecat, după o ceartă cu sora lui

Tatăl lui Fabian, adolescentul din Curtea de Argeş care a murit înecat, după o ceartă cu sora lui, a transmis un mesaj sfâşietor. Zeci de mesaje de condoleanţe şi susţinere au curs pe pagina de facebook a bărbatului, răpus de durere după ce şi-a pierdut unicul fiu, care avea doar 16 ani.

Tatăl lui Fabian, adolescentul din Curtea de Argeş care s-a aruncat într-un lac, după o ceartă cu sora lui, a transmis un mesaj sfâşietor. Zeci de mesaje de condoleanţe şi susţinere au curs pe pagina de facebook a bărbatului, răpus de durere după ce şi-a pierdut unicul fiu, care avea doar 16 ani.

Costel, tatăl lui Fabian, îl creştea pe băiat şi pe sora lui, Alina, 23 de ani, după ce în urmă cu mai bine de doi ani mama acestora plecase de acasă, după divorţ. Bărbatul era apreciat de toţi cunoscuţii pentru devotamentul şi dragostea faţă de copii lui, pagina lui de facebook fiind plină de fotografii cu aceştia.

Pe 13 septembrie, de ziua lui, tatăl lui Fabian a fost omagiat de adolescent printr-un mesaj emoţionant, pe facebook: "Îţi mulțumesc pentru copilaria fericită pe care am avut-o ,pentru că nu am simțit greutăți sau nevoi ,nu am ştiut ce înseamnă lipsa unui parinte ,pentru că ai fost lângă mine la fiecare pas! Îţi mulţumesc pentru că mă călăuzeşti acum , mă sfătuieşti şi mă alinţi, chiar dacă nu mai sunt un copil! De ziua ta ,iţi doresc sănătate si zile multe de la Dumnezeu, în sufletul tău să fie pace ,inima să-ţi fie voioasă , să te bucuri alături de noi ,iar grijile să te ocolească. Te iubesc , tăticule!"

Pe acelaşi subiect

Sâmbătă dis de dimineaţă, Fabian şi Alina, alături de un prieten de 19 ani, se întorceau de la un majorat. Pe podul barajului Marina, din Curtea de Argeş, după ce Alina îl tot certase că bpuse mult la petrecere, Fabian s-a urcat pe balustradă şi a sărit în apa rece a lacului.

A fost scos de pompieri şi resuscitat în zadar 50 de minute. A murit înecat şi tatăl lui e sfâşiat de durere. A transmis un mesaj cutremurător, pe facebook: "O zi neagră din viaţa mea. Sufletul meu Fabian ne-a părăsit pentru totdeauna.", a scris bărbatul.

Zeci de comentarii continuă să curgă la această postare, cunoscuţi şi anonimi fiind alături de durerea acestui tată.

E incredibil faptul că, aproximativ la ora la care Fabian murea, tatăl lui posta pe facebook un text aproape premonitoriu: "Şi până la urmă, viaţa te învaţă să fii puternic, să fii singur... Dar mai ales te va învăţa să fii puternic de unul singur."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Mesaj sfâşietor transmis de tatăl lui Fabian, adolescentul din Curtea de Argeş care a murit înecat, după o ceartă cu sora lui