Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Personalitatea barbatilor, in functie de hainele pe care le poarta

Oricat de mult ne-am dori ca cei din jur sa nu se ia dupa ambalaj, un lucru este cert: haina il face pe om. Indiferent de evenimentul la care participi sau la locul in care te duci, e indicat sa-ti compui o vestimentatie care sa spuna ceva despre tine.

Vezi și

Daca pana acum se multumeau sa se arunce in dulap si sa iasa de-acolo un hainele de-a valma, acum domnii acorda o mult mai mare atentie modului in care se prezinta in societate.

Chiar daca nu declara deschis acest lucru, barbatii incep sa fie la concurenta cu femeile, atunci cand vine vorba despre haine sau accesorii. Domnii nu ies din casa nearanjati si petrec minute bune pentru a-si compune tinutele. Asta pentru ca fiecare vestimentatie poate transmite un mesaj. In plus, barbatii isi aleg hainele in functie de personalitate.

Iar daca in cazul femeilor, ne dam seama ce fel de persoane sunt in functie de lungimea rochiei sau adancimea decolteului, in cazul domnilor exista un accesoriu foarte important dupa care ne dam seama de personalitatea acestuia. „Este cel mai usor sa stabilesti caracterul unui barbat dupa pantofii pe care-i poarta. Un barbat care are curajul sa poatrete culorI va purta pantofi verzi. Dar acest lucru il va face doar un barbat curajos, un barbat extravagant”, explica Adina Buzatu.

Stilistii ne sfatuiesc insa sa nu incerca sa-i copiem pe cei din jurul nostru. Nu este cazul sa adoptam tinute care sunt la moda, dar nu ne reflecta caracterul. Si mai este ceva: in functie de hainele pe care si le aleg, domnii pot demonstra lumii cat de curajosi sunt sau cat de vizibili si-ar dori sa fie.

O camasa cu flori asortata cu un sacou deschis la culoare poate parea o tinuta extravaganta. Insa asortata cu o pereche de pantaloni bej, spre exemplu, ar fi o tinuta indrazneata, de vara. Iar mesajul ar fi pe masura; incredere in sine si bun gust.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Personalitatea barbatilor, in functie de hainele pe care le poarta