Antena Meniu Search
x

Mexicul, oraşul de vizitat cu balonul

Sunt mulţi cei care iubesc Crăciunul dar sunt şi mulţi cei care. urăsc frigul. Aşa că, pentru creştinii care îşi doresc nişte sărbători "calde", Mexicul ar fi o variantă. Aici pot vizitat o piramidă extrem de populară, într-un mod inedit: cu balonul cu aer cald.

Vezi și

La 250 de ani de la inventarea lui, balonul îi cucereşte încă pe toţi cei care îl încearcă. Şi mai ales pe cei care aleg să vadă oraşul aztec TEOTIHUACAN de la înălţime.

Este o experienţă unică pentru toţi pasagerii. Pentru că astfel ne putem da seama cât de perfect construită e piramida, în ciuda faptului că a fost ridicată cu mult timp în urmă, spune pilotul balonului.

Piramida este dealtfel motivul pentru care localitatea, aflată la 45 de kilometri de capitala Mexicului, atrage turiştii ca pâinea caldă.

Şi sute de baloane se înalţă zilnic cu oameni dornici să experimenteze ceva unic.

Credeam că excursia cu balonul e traumatică, cu tot felul de situaţii neprevăzute dar acum îmi dau seama că e foarte bine. Şi clima de aici e bună aşa că recomand tuturor acest loc, adaugă unul dintre călători.

Oraşul TEOTIHUACAN, în traducere, "Locul unde omul devine Zeu"- are cam 45 de mii de locuitori. Un milon de turiţi îi trec însă pragul anual. Localitatea e în patrimoniul UNESCO din 1987.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Mexicul, oraşul de vizitat cu balonul