Antena Meniu Search
x

Momentul în care un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat, în Prahova

Imagini şocante cu momentul în care un microbuz plin cu pasageri se loveşte de parapeţi pe DN1, în judeţul Prahova, au fost suprinse de un alt şofer aflat în trafic.

de Redactia Observator

la 07.10.2020, 14:30

Vezi și
  • Opt persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă.
  • Şoferul autobuzului a pierdut controlul volanului.

În urma impactului violent, microbuzul plin cu 12 pasageri, care mergeau la muncă în Capitală, a fost proiectat în afara drumului. Opt persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu răni serioase.

Şoferul autovehiculului spune că un arc al microbuzului s-ar fi rupt, moment în care a pierdut controlul volanului. Poliţişti fac şi ei verificări.

Era puțin trecut de ora 6.00 dimineaţa, când microbuzul plin cu navetişti se loveşte puternic de parapeţii despărţitori pe DN1, în localitea Păuleşti. Practic, autovehicul încalecă parapeţii pentru câteva secunde, iar în urma impactului violent este aruncat câţiva metri şi ajunge în afara drumului. Atunci începe lupta pentru supravieţuire a celor 12 pasageri aflaţi în interior.

Cei care au reuşit să iasă singuri din microbuz i-au ajutat şi pe ceilalţi pasageri care au rămas blocaţi între scaune. O defecțiune la arcul uneia dintre roţile microbuzului ar fi fost cauza accidentului, susţine şoferul care pierdut controlul volanului.

Când am trecut calea ferată, a pocnit ceva la roată, probabil pe stânga. Şi m-am uitat este arcul rupt, a pocnit arcul şi n-am putut să mai controlez maşina. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, dar și echipaje de la ISU Prahova. Opt persoane au fost transportate la spital cu mai multe răni.

Ioniță-ISU Prahova: Am intervenit cu ambulanţe şi autospeciale de descarcerare. Nu au fost necesare manevre de descarcerare , toţi pasagerii au fost extraşi din microbuz fără intervenţia autospecialei de descarcerarei. Toţi pasagerii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Poliţiştii au dechis o anchetă şi încearcă acum să afle împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Momentul în care un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat, în Prahova