Antena Meniu Search
x

Mihai Goțiu a ajuns la Poliție! Senatorul USR a depus PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Palada, acuzându-l de ultraj

Senatorul USR Mihai Goțiu a depus, joi, la Secția 3 de Poliție o plângere penală împotriva lui Mirel Palada, după ce acesta l-a lovit cu pumnul în gură, miercuri seară, într-un platou de televiziune.

Senatorul USR Mihai Goțiu a depus, joi, la Secția 3 de Poliție o plângere penală împotriva lui Mirel Palada, după ce acesta l-a lovit cu pumnul în gură, miercuri seară, într-un platou de televiziune.

"Am venit să depun plângere împotriva domnului Mirel Palada pentru ceea ce a făcut aseară. Am pregătit-o deja, o depunem. Am mers pe articolul 257 din Codul Penal, ultraj. Am atașat și actele de IML", a declarat Goțiu la sosirea la secția de poliție.

Întrebat dacă se aștepta la o astfel de atitudine din partea lui Palada, Goțiu a răspuns: "Nu mă așteptam să mă loveasca, nu am fost atent la așa ceva, nu ma gândeam că cineva are un asemenea comportament".

Citește și VIDEO. Momentul incredibil în care Mirel Palada l-a luat la BĂTAIE pe Mihai Goţiu într-o emisiune TV

Pe acelaşi subiect

Scena incredibilă s-a petrecut, miercuri seară, într-un platou de televiziune. Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta i-a tras un pumn în gură senatorului USR, într-o pauză publicitară. Palada nu şi-a mai putut stăpâni nervii după ce senatorul l-a făcut "nesimţit". 

În timpul pauzei de publicitate, camera de luat vederi era îndreptată pe moderatoarea emisiunii. Sunetul era oprit, însă pe buzele prezentatoarei se pot citi strigătele disperate.

Apoi, prin cadru trece sociologul Mirel Palada, scos din platoul emisiunii de unul din agenţii de pază. Totul a pornit de la o jignire. Senatorul Mihai Goţiu l-a numit nesimţit după ce a fost întrerupt de mai multe ori din vorbit.

"I-am spus că unul dintre motivele pentru care am intrat în politică a fost şi faptul că m-am săturat de astfel de politicieni nesimţiţi", spune Mihai Goţiu. 

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta acuzat că a aplicat politica pumnului este fost rugbist şi, de câțiva ani, practică arte marțiale japoneze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mihai Goțiu a ajuns la Poliție! Senatorul USR a depus PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Palada, acuzându-l de ultraj