Antena Meniu Search
x

Mii de oameni stau la cozi kilometrice în Constanţa pentru a atinge Brâul Maicii Domnului! Ce spun credincioşii despre sărbătoare

Mii de oameni s-au aşezat la cozi kilometrice, încă de la primele ore ale dimineţii, în faţa Bisericii Sfânta Maria din Constanţa. Credincioşii au stat ore în şir la coadă pentru a putea atinge Brâul Maicii Domnului.

Mii de oameni s-au aşezat la cozi kilometrice, încă de la primele ore ale dimineţii, în faţa Bisericii Sfânta Maria din Constanţa.

Credincioşii au stat ore în şir la coadă pentru a putea atinge Brâul Maicii Domnului.

Potrivit tradiției, Cinstitul Brâu a fost țesut de însăși Maica Domnului din fire de cămilă, și după adormire, în momentul înălțării ei la ceruri, l-a dăruit Sfântului Apostol Toma.

Conform doxologia.ro, Sfântul Brâu are harul special de a tămădui lipsa de rod a pântecelor femeilor căsătorite, precum şi bolile de cancer, printr-o panglică oferită de mănăstirea Vatoped credincioşilor şi cu care femeile sterpe şi cei bolnavi ajung să se încingă.

Această panglică este binecuvântată şi aşezată timp de 40 de zile pe Sfântul Brâu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Mii de oameni stau la cozi kilometrice în Constanţa pentru a atinge Brâul Maicii Domnului! Ce spun credincioşii despre sărbătoare