Antena Meniu Search
x

Miliardarul Dan Adamescu se desparte de soție și avere

Miliardarul Dan Adamescu a scăpat de arest şi de sechestru, dar nu scapă de partaj. După ce a intentat divorţ, soţia omului de afaceri vrea jumătate din averea estimată anul trecut la aproape un miliard de euro

Vezi și

Miliardarul Dan Adamescu a scăpat de arest şi de sechestru, dar nu scapă de partaj. După ce a intentat divorţ, soţia omului de afaceri vrea jumătate din averea estimată anul trecut la aproape un miliard de euro. 

Azi, la primul termen, Carmen Adamescu a făcut însă cerere la tribunal să nu plătească taxa de timbru care s-ar ridica la câteva zeci de milioane de euro. Judecătorii le-au cerut soţilor miliardari să arate ce bani au câştigat în ultimele 6 luni.

Soţii Adamescu sunt împreună de 22 de ani timp în care au construit un adevărat imperiu financiar din comerţ, asigurări şi afaceri imobiliare. Celebrul magazin din Piaţa Unirii, Hotelul Intercontinental de la kilometrul zero al Capitalei, compania Astra Asigurari şi Hotelul Rex din staţiunea Mamaia sunt doar o parte dintre afacerile care au propulsat numele Adamescu în topul celor mai bogaţi români.

După ce miliardarul a fost arestat pentru scurt timp iar compania de asigurări a dat faliment, Carmen Adamescu a intentat divorţ şi a cerut împărţirea averii ameninţată de sechestru şi creditori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Miliardarul Dan Adamescu se desparte de soție și avere