Antena Meniu Search
x

Milionarul Sorin Terbea, blestemul elicopterului

Obsesia pentru zbor i-a adus moartea! Sorin Terbea parea urmarit de un blestem. Acum doi ani, a fost judecat pentru ca l-ar fi plimbat cu elicopterul si i-ar fi dat mita sefului arbitrilor

Vezi și

Sorin Terbea avea 50 de ani. Era un afacerist controversat, un personaj excentric si un om influent. Stapan peste Targu Mures. Si oricine stia ca in elicopterul negru care survola orasul era, intotdeauna, el.

A fost si aseara. Sorin Terbea a plecat in ultimul zbor impreuna cu angajata sa si cu trei prieteni germani, de origine romana. Voiau sa investeasca in Romania. Iar Terbea a vrut sa le arate o fabrica de mobila aflata la doar 45 de kilometri de Targu Mures. A refuzat sa ia masina. A preferat elicopterul. Era fascinat de zbor.

Blestemul elicopterului il urmarea pe Terbea de multa vreme. Isi cumparase un aparat nou, dupa ce, in 2011, a fost judecat in dosarul „Mita in elicopter". Atunci, i-ar fi dat lui Vasile Avram, fostul sef al arbitrilor, 19.000 de euro si l-ar fi plimbat cu elicopterul, pilotat chiar de Nicolae Iacobescu, mort si el aseara. Totul ca sa obtina rezultate favorabile la un meci al echipei FCM Targu Mures.

Era in spatele multor firme din Targu Mures. Sorin Terbea avea mai multe hoteluri in oras, conducea o afacere de salubrizare si era presedintele Federatiei Romane de Futsal. In plus, era stapan peste un lant de restaurante, impreuna cu cei trei germani morti si ei in accident.

In ciuda problemelor sale cu justitia si a reputatiei controversate, Sorin Terbea era iubit de oamenii simpli. “A fost un om excelent. Ajuta pe toata lumea. Aseara si am plans. Ca asa un om tanar si frumos, cumsecade…”, a spus o localnica.

Sorin Terbea era casatorit si avea o fiica. Anul acesta, ar fi trebuit sa mearga la nunta ei. Fiica sa il va conduce, insa, pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Milionarul Sorin Terbea, blestemul elicopterului