Antena Meniu Search
x

Milionarul turc care a lovit un poliţist era în comă alcoolică

Milionarul care l-a lovit şi la târât sute de metri pe capotă pe poliţistul din Bucureşti avea o alcoolemie record, de 1,65 la mie. Abdullah Ataş a fost prins pentru că un voluntar, cu care poliţia lucrează la astfel de razii a pornit şi el în urmărire, alături de agenţii de la circulaţie, cu propria maşină

Vezi și

Milionarul care l-a lovit şi la târât sute de metri pe capotă pe poliţistul din Bucureşti avea o alcoolemie record, de 1,65 la mie. Abdullah Ataş a fost prins pentru că un voluntar, cu care poliţia lucrează la astfel de razii a pornit şi el în urmărire, alături de agenţii de la circulaţie, cu propria maşină. 

Şi chiar l-a pus la pământ pe fugar. Cetăţeanul turc le-a spus judecătorilor că nu-şi aminteşte nimic şi că nici măcar nu ştie să-l fi lovit pe poliţist.

Abdullah Ataş nu răspunde. E flancat de doi poliţişti care l-au adus la Spitalul Floreasca, pentru schimbarea bandajelor. În sala de judecată a spus doar că nu-şi aminteşte nimic din ceea ce s-a întâmplat în acea noapte. Şi că-i pare rău.

Două filtre de poliţie a sfidat Abdullah Ataş, în noaptea în care s-a urcat beat, la volan. Primul filtru a fost chiar lângă Ambasada Chinei. Al doilea, în următoarea intersecţie. A trecut pe lângă doi poliţişti care i-au făcut semn să oprească. Pe al treilea, agentul Gheorghe Ionescu l-a luat direct pe capotă şi l-a târât mai bine de 300 de metri.

Poliţiştii chiar l-au lăsat înaintea lor, pentru că la un moment dat turcul ar fi avut o viteză atât de mare, încât loganul de la rutieră nu-l l-ar fi putut ajunge. Turcul a gonit mai bine de 3 kilometri, până când a intrat cu maşina, într-un gard. Curajul nu l-a părăsit pe şoferul BMW-ului nici în clipa în care a văzut că turcul încearcă să fugă. El l-a imobilizat primul.

Şoferul care se afla într-o Skoda, chiar lângă intersecţie l-a primit în maşină de poliţistul Daniel Catrina. Au plecat împreună după şoferul turc. Poliţistul povesteşte că a reuşit să vorbească cu partenerul său, la scurt timp după ce a fost aruncat, pe bordura de pe pod.

Abdullah Ataş sau Sultanul Veiozelor, aşa cum este cunoscut a pornit primele afaceri în România în urmă cu 21 de ani. Are unul dintre cele mai cunoscute lanţuri de magazine de corpuri de iluminat iar printre clienţii lui se numără hoteluri de lux, centre comerciale şi clinici private.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Milionarul turc care a lovit un poliţist era în comă alcoolică