Antena Meniu Search
x

Militarii români şi americani au participat la un exerciţiu comun, în poligonul Tauţ, judeţul Arad

Timp de câteva ore, în judeţul Arad, au explodat grenade, s-au tras mii de gloanţe şi au zburat rachete. Toate au fost reale. Nu într-un război, ci într-un exerciţiu desfăşurat în poligonul Tauţ, la care au participat 500 de militari

Vezi și

 Timp de câteva ore, în judeţul Arad, au explodat grenade, s-au tras mii de gloanţe şi au zburat rachete. Toate au fost reale. Nu într-un război, ci într-un exerciţiu desfăşurat în poligonul Tauţ, la care au participat 500 de militari.

Grenade, gloanţe şi rachete trase din toate direcţiile. Pe cărări, tancurile au apărut, parcă, de peste tot. Ieri, poligonul TAUŢ din judeţul Arad s-a transformat în teren de luptă. Sute de militari au fost implicaţi într-un exerciţiu cât se poate de real. Cu muniţie, nu de antrenament, ci cât se poate de reală.

În total, ieri, au participat la exerciţiu 350 de militari din România, dar şi 150 de militari din Infanteria Marină a Statelor Unite ale Americii, care sunt dislocaţi în baza militară Mihail Kogălniceanu din Constanţa.

Pentru militarii americani a fost şi o premieră. Au participat pentru prima dată la exerciţii militare în judeţul Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Stiri sociale » Militarii români şi americani au participat la un exerciţiu comun, în poligonul Tauţ, judeţul Arad