Antena Meniu Search
x

Miluţ, tânărul paralizat după ce a fost bătut crunt de colegi, condus pe ultimul drum

Miluţ, tânărul paralizat după ce a fost bătut crunt de colegi, în noaptea Banchetului, a fost înmormântat astăzi. După patru ani în care nu a scos un cuvânt şi nu a făcut un pas tânărul s-a stins.

Vezi și

 Bătăuşii lui au stat doar un an după gratii. În timp ce Miluţ îşi privea neputincios căruciorul cu rotile, ei dansau pe muzică ţigănească sau jucau fotbal.

În ultima perioadă Miluţ s-a simţit tot mai rău deşi părinţii au făcut tot posibilul ca să fie tratat de cei mai buni medici, trupul firav al băiatului nu a mai rezistat.

La doar 22 de ani, Miluţ a plecat în ceruri. A fost dus pe ultimul drum tot pe braţe şi tot de cei care i-au fost alături şi în ultimii patru ani de chin. Mama şi tatăl său.

S-a stins încetul cu încetul, sub privirele părinţilor neputincioşi. La fel de neputincioşi ca şi el. O gaşcă de bătăuşi l-a condamnat pe Miluţ, cu pumnii, la suferinţă, într-un scaun cu rotile.

Abia absolvise liceul şi voia să vindece suflete. Sau măcar să le păzească. În noaptea Banchetului din clasa a 12-a, într-o benzinărie, câţiva colegi l-au bătut fără milă şi nu s-au oprit până când victima lor n-a mai mişcat.

Miluţ a stat în comă săptămâni în şir. Când s-a trezit, nu mai era acelaşi. Deşi condamnaţi la doi ani pentru vătămare corporală gravă, bătăuşii au ieşit din închisoare după un an. Pentru bună purtare.

Familia lui Miluţ îşi pune speranţa ca măcar acum vinovaţii să plătească.

Dacă vor să demonstreze acum că băiatul lor a murit din cauza loviturilor primite în noaptea blestemată părinţii trebuie să ceară redeschiderea dosarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Miluţ, tânărul paralizat după ce a fost bătut crunt de colegi, condus pe ultimul drum