Antena Meniu Search
x

Miniștrii conduși de Mihai Tudose, sub lupa cetățenilor! Doar câţiva guvernanţi s-au făcut remarcaţi în faţa românilor

Vocea străzii este cel mai aspru critic. Îl află, zilnic, chiar pe pielea lor, guvernanţii, aflaţi de aproape două luni la Palatul Victoria. Întrebaţi despre performanţele miniştrilor conduşi de Mihai Tudose, românii au avut de spus bune, dar mai ales rele.

Vezi și

Vocea străzii este cel mai aspru critic. Îl află, zilnic, chiar pe pielea lor, guvernanţii, aflaţi de aproape două luni la Palatul Victoria. Întrebaţi despre performanţele miniştrilor conduşi de Mihai Tudose, românii au avut de spus bune, dar mai ales rele.

Din cei mulţi chemaţi la Guvern, puţini sunt şi cunoscuţi.

În 10 zile, Guvernul Mihai Tudose sărbătoreşte două luni de zile de când a fost învestit aici la Palatul Victoria. Din cei 28 de membrii ai Cabinetului o mare parte dintre ei sunt, pentru oameni, încă necunoscuţi.

Anonimatul unor miniştri ai Cabinetului Tudose contrastează cu ascensiunea fără criterii clare de performanţă a altora, spun oamenii.

Ar trebui un Guvern mult mai competent, cu oameni calificaţi pe funcţii! De exemplu, ministrul Fifor este ministru al Economiei cu doctorat în Antropologie! Am uitat de doamna de la Craiova, Olguţa Vasilache, spune un cetăţean.

Avem un nou premier de două luni de zile! Şi ce face?! Nici nu vreau să-l cunosc! Economia la pământ, agricultura nu mai vorbim! Sunt revoltată cu serviciile, cu sănătatea! Absolut cu totul!, spune revoltată o femeie.

Chiar şi peste Ocean li s-a dus faima politicienilor de la noi. O spune Şerban Oprică, cetăţean american cu rădăcini româneşti.

ŞERBAN OPRICĂ:

Treaba e că sunt mulţi escroci în politică! Ca şi în America ei nu ştiu decât să ... bam bam bam ...din gură! N-au meserie şi atunci se bagă în politică!

Cei mai tineri însă evită cu totul politica.

Premierul nu-l mai ştiu! Tot ce mai ştiu este despre Gabriela Firea. Mă uit să văd ce mai apare nou, spune un licean.

Unii români speră că vor fi totuşi auziţi de guvernanţi şi au mesaje tranşante.

Să se facă mai remarcaţi şi să facă şi pentru populaţie ceva, le transmite un alt român.

Iar dacă s-ar face un concurs de popularitate la nivel guvernamental, ar exista câştigători neaşteptaţi.

Discuţie reporter - cetăţean:

- Măcar vreunul preferat aveţi?

- Da, Traian Băsescu!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Miniștrii conduși de Mihai Tudose, sub lupa cetățenilor! Doar câţiva guvernanţi s-au făcut remarcaţi în faţa românilor