Antena Meniu Search
x

Minivacanţa de 1 Mai, pun hotelierii de jar

Până la minivacanţa de 1 Mai au mai rămas doar câteva zile. În hotelurile de pe litoral deocamdată nu se aude muzica, dar curg cererile de rezervare pentru distracţie

Vezi și

Până la minivacanţa de 1 Mai au mai rămas doar câteva zile. În hotelurile de pe litoral deocamdată nu se aude muzica, dar curg cererile de rezervare pentru distracţie

Din Mamaia până în Vama Veche, toată lumea se pregăteşte pentru deschiderea sezonului estival. Nici la munte patronii de pensiuni nu s-au relaxat. Au venit şi ei cu oferte pentru cei care vor să se bucure de soare, dar şi de peisaje pitoreşti. 

În mai puţin de o săptămână, locul muncitorilor şi al utilajelor va fi luat de animatori, dansatori şi tineri veseli. Peste 35.000 de turişti sunt aşteptaţi pe plaje de 1 Mai. Iar cea mai căutată destinaţie rămâne Mamaia.

Iar pentru cine n-a apucat să-şi rezerve un loc la distracţie, hotelierii au venit cu oferte.

În Eforie şi Venus, preţurile sunt ceva mai mici, între 120 de lei pe noapte la un hotel de 3 stele şi 350 de lei pe noapte la hotel de 5 stele. Locuri disponibile mai sunt şi în Vama Veche, paradisul tinerilor fără inhibiţii. Pentru o pensiune de trei margarete se plăteşte 100 de lei pe cameră, dar cine vrea la cort, trebuie să pună deoparte doar 10 lei pe noapte. Nici muntele nu va fi ocolit de români, în minivacanţa de 1 Mai. Mai ales că hotelierii au inclus in oferte petreceri câmpeneşti şi relaxare la spa şi piscină.

Alţi români au preferat ca de 1 Mai să-şi facă bagajele şi să plece din ţară. Mai ales că au plătit pentru vacanţe cu până la 10% mai puţin faţă de anul trecut.

În total, peste 10.000 de români vor să se bucure de soare şi de vremea bună în afara ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Minivacanţa de 1 Mai, pun hotelierii de jar