Antena Meniu Search
x
LIVE

Mioara Roman, chemată în judecată de Regia Protocolului de Stat

Mioara Roman este chemată, iar în judecată de Regia Protocolului de Stat. Mai are două procese pe rol, pentru chiria restantă de peste un milion de lei. Acum, statul vrea să o lase fără gaze şi fără curent în vila din Primăverii.

la 16.04.2014, 20:44
Vezi și

 Fosta soţie a lui Petre Roman, este ajutată de fetele ei. Iar nepoţica Izabela, fetiţa Oanei, este acum lumina ochilor ei. Are o datorie către Regia Protocolului de Stat de un milion şi 430 de mii de lei.

Mioara Roman a fost adusă în instanţă pentru cea mai mare chirie restantă. Are însă şi cea mai mare chirie pe lună - 6.000 de euro lunar. Se judecă de câţiva ani cu RAPPS, care acum vrea să o lase şi fără gaze şi fără apă. Fosta soţie a lui Petre Roman e dată în judecată chiar în Săptămâna Patimilor.

Catinca şi Oana îşi ajută mama fiecare cum poate. Iar vizitele la nepoţica cea mică sunt pentru Mioara un adevrat balsam. Ca să uite de necazuri, bunica a făcut pe bona un weekend, pentru fetiţa Oanei. Proaspăta mămică a dat o fugă, la Paris, cu soţul ei. De Paşte, vor fi împreună, dar acasă la Oana, pentru că Izabela este greu de transportat.

Mioara Roman a depăşit vârsta de 70 de ani. Îşi doreşte doar să fie sănătoasă. După despărţirea de cel care i-a fost soţ, Mioara nu şi-a mai refăcut viaţa. S-a bucurat de fete şi acum de nepoţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Mioara Roman, chemată în judecată de Regia Protocolului de Stat

Breaking News

Lungul drum al infracţiunilor parcurs de baronul Niculae Bădălău

Lungul drum al infracţiunilor parcurs de baronul Niculae Bădălău