Antena Meniu Search
x

Mioara Roman primeste ajutor de la stat

Dupa modelul Danei Patriciu, va plati taxa de timbru in rate in procesul in care lupta pentru vila din Primaverii. Datoria ei catre stat este de 1,5 milioane de lei, pentru ca sumele au crescut de la un an la altul.

Vezi și

Dupa exemplul Danei Patricu, Mioara Roman isi incearca si ea norocul. A cerut ajutor de la stat pentru a fi scutita de taxa de timbre, in lupta pentru casa din zona Primaverii.12,03

10.000 de lei este taxa de timbru in procesul in care Mioara Roman a contestat evacuarea solicitata de RAAPPS. Ea nu vrea sa renunte la casa, pentru ca spune ca a investit sume fabuloase. “Si acoperisul l-am pus de doua ori. Eu am investit 62.000 de euro. Cum puteam sa traiesc intr-o casa din ‘63”, a spus Mioara Roman.

Pentru vila cu sapte camere, fosta sotie a lui Petre Roman a devenit unul dintre cei mai mari datornici pe listele Guvernului.Restanta Mioarei Roman depaseste 1,4 milioane de lei. Pentru a-si recupera banii, RAAPPS a pus sechestru pe vila din Sinaia, mostenita de la parintii.

Doar ca Mioara Roman a vandut casa mostenita, surorii sale. Acum, Regia de Patrimoniu incearca sa anuleze actul de vanzare-cumparare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mioara Roman primeste ajutor de la stat