Antena Meniu Search
x

Mircea Băsescu, 24 de ore după gratii!

Procurorii i-au pus cătuşe fratelui preşedintelui, în cel mai mare scandal de corupţie. Mircea Băsescu a stat o noapte după gratii!

Vezi și

 Procurorii i-au pus cătuşe fratelui preşedintelui, în cel mai mare scandal de corupţie. Mircea Băsescu a stat o noapte după gratii! Procurorii confirmă ceea ce am văzut în imaginile pe care le-am difuzat în exclusivitate.

Fratele lui Traian Băsescu ar fi primit 250.000 de euro mită! Cu atât ar fi vândut numele pe care îl poartă: Băsescu. Mircea Băsescu, fratele preşedintelui şi…NAŞUL! Naşul nepoatei lui Bercea. Două personaje prinse într-o cumetrie a banilor, a promisiunilor ascunse, a suspiciunilor de corupţie!

Ora opt sera. Familia prezidenţială se cutremură. Fratele lui Traian Băsescu e reţinut. E scos pe uşa din spate a DNA-ului. Cu cătuşe la mâini, pe care şi le-a acoperit cu sacoul. Într-o maşină cu geamuri fumurii ajunge în arest. E prima noapte după gratii!

Aşa a explodat ancheta. O anchetă oficială declanşată imediat după difuzarea, în exclusivitate, a acestor imagini! Probele magistraţilor confirmă. În 2011, după prima arestare preventivă a lui Bercea fiul lui, zis şi Bercea Băsică, i-ar fi oferit 600.000 de euro lui Marian Căpăţână!

În două tranşe. Procurorii DNA spun că 250.000 de euro ar fi ajuns la Mircea Băsescu, iar 350.000 de euro la Marian Căpăţână, intermediarul afacerii, reţinut şi el. Însă, familia Mondialului spune că schema procurorilor nu e completă.

În Olt, la Drăgăneşti, familia lui Bercea Mondialul s-a bucurat când a auzit decizia procurorilor DNA. În tot acest timp, la Constanţa, NAŞA lor simţea că-i fuge pământul de sub picioare! În arest, soţul ei a refuzat mâncarea. N-ar fi închis un ochi toată noaptea.

Înainte de ora 14, Mircea Băsescu a părăsit arestul. Tot în maşina poliţiei. Cu cătuşe şi flancat de doi agenţi. Nu s-a uitat nicio clipă la camerele de filmare. Şedinţa de judecată a început cu o scurtă pauză. Apoi, inclupatul Băsescu a luat cuvântul!

În referatul prin care au cerut arestarea, procurorii DNA spun că Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână trebuie arestaţi preventiv pentru că sunt un PERICOL PUBLIC! Ar fi luat cei 600 de mii de euro, doar după ce i-au verificat şi numărat cu un aparat special.

Procurorii mai spun că Mircea Băsescu i-ar fi vândut lui Bercea până şi promisiuni de graţiere. Spunea că se bazează pe fratele lui. Dar, astăzi, preşedintele se leapădă de orice acuzaţie. Biroul de presă a transmis că nu a existat nicio cere de graţiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mircea Băsescu, 24 de ore după gratii!