Antena Meniu Search
x

Mirela Boureanu Vaida se întoarce la PRIMA dragoste: Prezentatoarea TV a făcut marele anunț pe Facebook

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii 2k1, a anunţat pe Facebook că se întoarce la prima dragoste: "De mâine mă întorc la serviciu".

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii 2k1, a anunţat pe Facebook că se întoarce la prima dragoste: "De mâine mă întorc la serviciu".

se întoarce la prima dragoste: teatrul și muzica de voie bună, însă rămâne alături de telespectatori, de luni până vineri, de la oră 14:00, și sâmbătă, de la oră 17:00. 

Prezentatoarea TV a decis să revină şi pe scena teatrului, la doar câteva săptămâni după ce a revenit în televiziune.

"N-am mai fost la teatru de pe vremea când aveam părul lung! De mâine mă întorc la "serviciu", pe scenă Teatrului Constantin Tănase. Am lipsit câteva luni și chiar îmi era dor să cânt! Mâine (vineri) și duminică am spectacole.  Pe 1 martie s-au împlinit 10 ani de când sunt angajată că solist vocal aici! Mi-a fost foarte dor de scenă și de public! Va aștept în sală!", a scris Mirela pe pagină personală de Facebook. 

Pe acelaşi subiect

Mirela Boureanu Vaida a prezentat timp de cinci ani emisiunea "Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de Antena 1, după care a fost înlocuită la cârma emisiunii de Paula Chirilă, după ce a anunțat că pleacă pentru a aduce pe lume și cel de-al doilea copil.

În urmă cu câteva săptămâni, Mirela Boreanu Vaida a revenit pe micile ecrane cu o nouă emisiune. Este vorba despre show-ul matrimonial "2k1".

"2k1" este un format nou, de tip quiz-show matrimonial, care le va oferi atât concurenţilor, cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cât şi telespectatorilor, prilejul de a-şi testa relaţia de cuplu, de a vedea cât de bine se cunosc, dar şi pretextul pentru a se detaşa de grijile zilnice şi a-şi oferi o doză de distracţie pe cinste.

În fiecare zi, trei cupluri vor intra în competiţie pentru a demonstra că sunt „2k1”, pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu. Sub stricta supraveghere a Mirelei, aceştia vor trebui să răspundă la întrebări dintre cele mai diverse, inspirate din poveştile lor, ca de exemplu nunta, bugetul familiei sau începutul relaţiei, dar şi să treacă prin tot felul de probe contra cronometru. 

Cuplul câştigător al fiecărei zile va avea ocazia ca, pe lângă premiile zilnice puse în joc, să meargă mai departe în concurs, putând opta să reintre în competiţie oricând pe parcursul acelui sezon. Norocoşii care îşi vor adjudeca în palmares cinci ediţii câştigate vor primi un premiu suplimentar pe măsură – o vacanţă de o săptămână într-o destinaţie romantică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Mirela Boureanu Vaida se întoarce la PRIMA dragoste: Prezentatoarea TV a făcut marele anunț pe Facebook