Antena Meniu Search
x

Datorie inedită! Miron Cozma plăteşte rate la CFR

E vorba de o datorie de 200.000 de lei. Nu a mers fara bilet, nici n-a luat vreun vagon acasă. A distrus un transformator CFR în timpul mineriadelor

Vezi și

E vorba de o datorie de 200.000 de lei. Nu a mers fara bilet, nici n-a luat vreun vagon acasă. A distrus un transformator CFR în timpul mineriadelor

Miron Cozma are o datorie inedită. Dacă pentru Mineriade, a plătit cu liberatea, pentru distrugerea unui transformator al CFR, el va plăti în rate. De două decenii ar avea nevoie să scape de datorie. Judecătorii au hotărât că el e vinovat pentru distrugerea acelui transformator. S-a întâmplat în septembrie 1991, în gara de la Craiova.

Singura avere a lui Miron Cozma este pensia de 2.700 de lei. Sechestrul pentru transformatorul CFR ar reprezenta, lunar, o treime din ea. Luceafărul Huilei le-a cerut astăzi judecătorilor să-i ridice oprirea.

Cozma a fost eliberat din penitenciar în decembrie 2007, după ce a ispăşit zece ani de închisoare pentru subminarea puterii de stat. Speră ca noul cod penal să-i salveze pensia.

Problemele se ţin lanţ şi de soţia fostului lider al minerilor. Marinela s-a îmbolnăvit şi s-a refugiat în casa părinţilor, să aibă linişte. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani deşi aveau o relaţie încă din 1998, iar el s-a mai însurat între timp pentru câteva luni şi cu avocata care l-a apărat în procesul mineriadelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Datorie inedită! Miron Cozma plăteşte rate la CFR