Antena Meniu Search
x

Mirul l-a scăpat de arest pe Șova, nu și de scandal

Mirul l-a mântuit după mituire. A fost vot cu scandal în Parlament, după ce DNA a cerut dezlegare la arestări pentru doi foşti miniştri şi un deputat. Cu rugăciuni şi uns cu mir, Dan Şova a scăpat de procurori

Vezi și

Mirul l-a mântuit după mituire. A fost vot cu scandal în Parlament, după ce DNA a cerut dezlegare la arestări pentru doi foşti miniştri şi un deputat. Cu rugăciuni şi uns cu mir, Dan Şova a scăpat de procurori

Fostul şef de la finanţe, Darius Vâlcov n-a avut noroc de ziua lui. A fost reţinut. Senatorii l-au lăsat fără imunitate. Deputatul PNL Theodor Nicolescu a primit şi el avizul de arestare.

Înainte să-şi susţină cauza, o doamnă senator l-a uns bine pe mîini şi pe cap cu mir adus tocmai de la Ierusalim pe Șo. După modelul de succes al lui Varujan Vosganian care a scăpat de arest.

În timp ce fostul şef de la Transporturi îşi pleda cauza în senat, iubita lui, deputata Cătălina Ştefănescu, aştepta vizibil abătută rezultatul votului. L-a văzut la televizor.

Rezultatul votului a declanşat un val de nemulţumire iar senatorii au fost acuzaţi că încalcă constituţia. Profitând de o breşă din regulamentul Senatului.

PNL a anunţat că atacă la Curtea Constituţională decizia Senatului şi cere alegeri anticipate. Într-un mesaj pe facebook, preşedintele Klaus Iohanis a scris după votul senatului că nimeni nu este mai presus de lege.

Ambasada britanică şi cea a Statelor Unite la Bucureşti s-au declarat îngrijorate de cum este înţeleasă imunitatea în Parlamentul României. După ce colegii l-au scăpat de cătuşe, Dan Şova a anunţat că renunţă la toate funcţiile pe care le are în partid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mirul l-a scăpat de arest pe Șova, nu și de scandal