Antena Meniu Search
x

Video Miruna și Cristian, doi copii talentați care și-au publicat primele cărți de povești. ”Și ilustrațiile sunt făcute cu mânuțele lor”

Doi copii din România au surprins pe toată lumea cu talentul lor pentru scris. Miruna Dobrea, care are 10 ani, şi Cristian Apostol, care are 9 ani, şi-au lansat luna trecută primele cărţi de poveşti. Scrise de ei şi ilustrate tot de ei. Carlo este lupul Mirunei, iar Cro este cioara lui Cristian. Sunt practic eroii poveştilor care au şi o menire clară: să salveze lumea de tot ceea ce este rău.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 01.06.2021, 17:16

Vezi și

Miruna Dobrea: ”M-am apucat să scriu povești de la cinci ani, nu știu. Acum am nouă ani. Mă inspiră foarte mult natura. Cartea Carlo este despre o poveste despre un lup care avea urletul străbunilor. Era un urlet foarte puternic cu care putea să facă aproape orice cu el. (...) Nu mi se pare foarte greu să scrii povești”.

Cristian Apostol: ”În cartea mea Cro erau foarte mulți răufăcători care invadau lumea și lui Cro i-a venit ideea execentă să salveze el lumea. Și-a căutat doi prieteni care l-au ajutat și i-au spus că poate să salveze lumea și chiar au salvat-o”.

Autoarea Simona Tănăsescu le-a venit în ajutor micilor scriitori

Simona Tănăsescu este scriitoarea care i-a ajutat pe Miruna și Cristian să-și publice cărțile de povești.

Simona Tănăsescu: ”Sunt minunați. Cu copiii nu trebuie să te joci, trebuie să te ții de cuvânt și să fii un om onest. Sunt tare mândră de ei, și de Miruna și de Cristian, pentru că au reușit într-un timp record pentru vârsta lor, de 9, respectiv 10 ani, să scrie o carte de 20 de pagini și, mai mult, ilustrațiile pe care le-ai văzut pe copertă și în interior sunt făcute de ei cu mânuțele lor”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Miruna și Cristian, doi copii talentați care și-au publicat primele cărți de povești. ”Și ilustrațiile sunt făcute cu mânuțele lor”