Antena Meniu Search
x

Misterul crimei din Medgidia a fost rezolvat

Pe 28 martie, o descoperire macabra soca Medgidia. Cadavrul unei femei a fost gasit la marginea orasului, partial ingropat si devorat de caini. Cu foarte putine indicii la dispozitie, anchetatorii au reusit, totusi, ieri sa-l prinda pe suspect

Vezi și

Dupa trei saptamani de la oribila crima, barbatul si-a recunoscut vina si le-a povestit politistilor in amanunt cum a omorat-o pe fata de 18 ani.

“N-am realizat atunci, am innebunit!”, a spus acesta.

In varsta de 32 de ani, suspectul a povestit ca victima practica prostitutia si ca acesta era un client fidel. Scandalul a pornit dupa ultima partida, cand femeia nu a fost multumita de rasplata primita pentru serviciile oferite.

“A inceput sa ma injure, sa spuna ca nu-i ajunge cat i-am oferit. Am lovit-o cu pumnii si cu picioarele”, a mai declarat presupusul criminal.

Ca sa ascunda urmele crimei, barbatul a invelit cadavrul femeii intr-un sac, l-a dus la marginea orasului Medgidia si l-a ingropat pe un teren viran. Acolo l-au gasit politistii pe data de 28 martie, in stare avansata de descompunere si devorat de caini.

Mult timp, anchetatorii nici nu au putut sa stabileasca identitatea victimei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Misterul crimei din Medgidia a fost rezolvat