Antena Meniu Search
x

Mituri despre bronzare gresit intelese

Ne place si pielea bronzata care straluceste de sanatate. Secretul este simplu: nu abuzati de soare. Daca va bronzati inteligent, pielea va arata mai bine, iar culoarea aurie va rezista mult mai mult

Vezi și

Discutam despre cateva mituri gresit intelese, care ne pot face foarte mult rau. De exemplu, se spune ca daca nu se produc arsuri, pielea nu este afectata. Este gresit! Daca stati exagerat de mult la soare, pielea imbatraneste intr-o vara cat in trei ani si pot aparea inclusiv pete, specifice varstei a treia. Nu de putine ori am vazut pe plaja lotiune autobronzanta folosita in locul cremelor cu protectie solara. Mare greseala din nou! Bronzul din tub arata bine, dar nu protejeaza pielea de razele soarelui. Pielea are nevoie de protectie chiar si atunci cand este deja bronzata.

Daca suportati cu greu soarele, dar vreti cu disperare sa va bronzati, stati la umbra. Stiu ca nu aveti incredere in aceasta varianta, dar functioneaza. Dureaza mai mult, insa locurile umbroase ofera raze suficiente pentru bronzare. Si nu in ultimul rand, parul. Nu sufera arsuri, la fel ca pielea, e adevarat, dar se poate usca excesiv si-si poate pierde culoarea. Vopsitul si permanentul trebuie deci planificate in perioada de dupa vacanta. Sunt doar cateva trucuri ce va pot ajuta sa aveti o piele bronzata sanatoasa si un par stralucitor la finalul verii. Bineinteles, daca veti evita soarele intre 11:00 si 15:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mituri despre bronzare gresit intelese