Antena Meniu Search
x

Moarte premeditata la volan. Un barbat s-a sinucis in fata unor cunoscuti

Moartea violenta a unui barbat ridica multe semne de intrebare politistilor suceveni. La peste 100 de kilometri pe ora, omul si-a indreptat masina inspre un camion, care l-a spulberat. Accidentul s-a petrecut sub ochii catorva localnici, cunoscuti ai victimei

Vezi și

Masina mergea cu 100 de kilometri pe ora, in momentul in care a trecut brusc de axul drumului. Soferul camionului nu a avut timp sa reactioneze sau sa isi dea seama ce se intampla. Se poate considera norocos ca a scapat teafar. “La o suta de metri aproximativ, a luat stanga si a intrat frontal in mine”, a povestit soferul dubei, Gheorghe Gavriliuc.

Pompierii au taiat bucati intregi din autoturism ca ajunga la trupul neinsufletit de pe scaun. Barbatul a fost omorat pe loc de impactul violent. “Ieri am vorbit cu el, cam era suparat in ultimul timp”, a spus fiica victimei.

Se pare ca barbatul avea probleme in familie. Era abatut si urma sa divorteze de cea de-a doua sotie. “Avea iesiri urate, va spun. Am ajuns sa ma rog de el sa-l conving sa mearga la psiholog sau la psihiatru”, a adaugat si sotia omului.

Politistii au demarat cercetari si urmeaza sa stabileasca ce anume a provocat accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Moarte premeditata la volan. Un barbat s-a sinucis in fata unor cunoscuti