Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Moda transformă pârtia în catwalk

Iarna, staţiunile alpine se transformă în locuri în care nu se merge doar pentru practicarea sporturilor de iarnă, ci şi pentru a stârni admiraţia celor din jur. Asta pentru că moda nu intră în vacanţă nici măcar pe pârtie

Vezi și

Iarna, staţiunile alpine se transformă în locuri în care nu se merge doar pentru practicarea sporturilor de iarnă, ci şi pentru a stârni admiraţia celor din jur. Asta pentru că moda nu intră în vacanţă nici măcar pe pârtie

Doar că pantofii stiletto sunt înlocuiţi de clăpari călduroşi, dar întotdeauna în tendinţe.

"Până nu demult exista preconcepţia că pe pârtie poţi arăta ca un model, însă rişti să faci hipotermie, ori poţi îmbrăca un costum de ski special realizat pentru acest sport, însă într.adevăr nu o să te transforme în cea mai atrăgătoare persoană, dar îşi va face treaba în ceea ce priveşte frigul şi umiditatea", spune jurnalistul de modă Janina Nectara.

Dar dacă în anii '80, toţi schiorii amatori arătau la fel, în ziua de azi, pistele cu zăpadă s-au transformat în adevărate podiumuri de modă.

Oferta este extrem de cuprinzătoare şi se referă la produse care îmbină perfect cele mai noi tendinţe ale modei cu inovaţii tehnologice. Sunt funcţionale, confortabile, îţi permit să te mişti lejer, sunt rezistente, izolante şi - bineînţeles - impermeabile.

La fel ca şi în cazul prezentărilor de podium, accesoriile sunt cele care personalizează ţinutele. Chiar şi pe pârtie. Iar tehnologia The North Face vine cu un model inedit de mănuşi. "Se numesc e-tip gloves şi sunt mănuşi ce prezintă o tehnologie foarte avansată. Practic, îţi permit să ţi foloseşti degetul arătător pe telefoane mobile sau orice tip de device care funcţionează cu touch screen, fără a le scoate din mâini".

Desigur, tehnologia merge mai departe, punând la dispozitia iubitorilor de sporturi tot felul de metode de a-şi imortaliza exerienţa pe pârtie. Camere de luat vederi ataşate de căşti sau aparate foto încorporate în mănuşi, care filmează şi - simultan - fac şi poze. Iar pentru cei care au impresia că pentru a arăta de milioane, trebuie investite milioane, există site uri care închiriază sute de modele de costume de ski.

Întregul pachet poate fi livrat la hotelul în care doritorii sunt cazaţi, iar preţul închirierii pentru o perioadă de 3 zile nu depăşeşte 30 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Moda transformă pârtia în catwalk