Antena Meniu Search
x

Momente EMOŢIONANTE în urma unui incendiu în SUA! Un pompier îi face respiraţie gură la gură unui căţel! Cazul aminteşte de eroul Mugurel Costcahe, românul care a ajuns la inimile tuturor

Un pompier din Santa Monica, California, a fost filmat în timp ce resuscita un câine, pe care tocmai îl eliberase dintr-un apartament cuprins de flăcări.

Un pompier din Santa Monica, California, a fost filmat în timp ce resuscita un câine, pe care tocmai îl eliberase dintr-un apartament cuprins de flăcări.

Andrew Klein a intrat în clădirea în care izbucnise un incendiu, unde l-a găsit pe patruped şi şi-a riscat viaţa, pentru a-l scoate din flăcările care mistuiau totul în jur.

Deşi câinele nu mai respira şi nici nu mai avea puls, pompierul a început manevrele de resuscitare, sub privirile disperate ale stăpânei patrupedului.

Douăzeci de minute i-a făcut respiraţie gură la gură, iar după ce a primit şi o mască de oxigen, câinele a început să respire şi chiar s-a putut ridica în picioare.

Pe acelaşi subiect

După ce a fost stabilizat de pompier, vecinii l-au transportat imediat la un spital de animale din oraş, unde medicii veterinari l-au intubat timp 24 de ore, iar acum micuţul blănos pare că se simte mult mai bine, scrie ABC News.

Crystal Lamirande, stăpâna câinelui salvat din flăcări a declarat că a făcut eforturi disperate să îl poată salva ea, însă fumul gros şi flăcările care se extindeau tot mai mult, au împiedicat-o.

Patrupedul este un Bichon Frise, în vârstă de 10 ani, pe nume Nalu. 

Acest caz aminteşte de pompierul român, Mugurel Costache, de la Detașamentul de Pompieri Pitești, care a intervenit pentru a salva un câine rănit într-un incendiu izbucnit la un bloc.

Bărbatul a resuscitat animalul şi, la fel, i-a făcut şi respiraţie gură la gură. Animalul şi stăpânul său s-a intoxicat cu fum. La capătul intervenției, câinele a fost resuscitat și imediat dus la un medic veterinar. 

La acea vreme, Mugurel Costache a stârnit o profundă admiraţie multor oameni, scriindu-se nenumărate articole despre el şi chiar fiind invitat în emisiuni TV. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Momente EMOŢIONANTE în urma unui incendiu în SUA! Un pompier îi face respiraţie gură la gură unui căţel! Cazul aminteşte de eroul Mugurel Costcahe, românul care a ajuns la inimile tuturor