Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul băiatului MORT pe Aerodromul din Hunedoara! Raportul medicilor legişti arată că tânărul a avut o moarte VIOLENTĂ | VIDEO

Un tânăr de doar 17 ani a murit, vineri, strivit de un tractor are recuperează cablurile de lansare a planoarelor. Tragedia s-a produs pe Aerodromul Săuleşti, de lângă Deva. 

de Redactia Observator

la 29.07.2017 , 13:31

Un tânăr de doar 17 ani a murit, vineri, strivit de un tractor are recuperează cablurile de lansare a planoarelor. Tragedia s-a produs pe Aerodromul Săuleşti, de lângă Deva. 

Utilajul s-a răsturnat şi l-a prins pe adolescent dedesubt. Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a avut loc accidentul.

Băiatul se afla pe un tractor care recuperează cablul folosit la decolarea planoarelor. La un moment dat, după o lansare, cablul de targere s-a înfăşurat în jurul unei roţi a tractorului. Utilajul s-a răsturnat şi l-a prins pe băiat dedesubt.

Vezi și

"Pe lângă cercetările poliţiştilor se află în desfăşurare şi o anchetă a

Pe acelaşi subiect

Inspectoratului de muncă Hunedoara", a anunţat Laura Năstase, agent principal al IPJ Hunedoara.

"După efectuarea necropsiei, medicii legişti spun că tânprul a avut o moarte

violent", spune Sorin Istrate, şef SML Hunedoara. 

Corpul tânărului a fost depus la o capelă din Deva. El va fi înmprmântat luni. În urmă cu 10 luni, tot pe Aerodromul de lângă Deva, un pilot a murit după ce s-a apropiat prea mult de elicea unui avion, sfârşind sfârtecat la propriu de aceasta. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Ştiri sociale » Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul băiatului MORT pe Aerodromul din Hunedoara! Raportul medicilor legişti arată că tânărul a avut o moarte VIOLENTĂ | VIDEO