Antena Meniu Search
x

Mort scos din capelă după un apel la 112

O familie din Bucureşti s-a trezit cu poliţia la priveghi. Agenţii au ridicat mortul şi l-au dus la morgă după ce un apel la 112 a anunţat o moarte suspectă

Vezi și

O familie din Bucureşti s-a trezit cu poliţia la priveghi. Agenţii au ridicat mortul şi l-au dus la morgă după ce un apel la 112 a anunţat o moarte suspectă

Aşa a început calvarul pentru o familie din Bucureşti care se pregătea să-şi îngroape o rudă apropiată. Un bărbat de 79 de ani, care a făcut infract, duminică seara, în timp ce se afla în vizită. La două ore după moartea bărbatului, familia a sunat la o firmă de pompe funebre care a ridicat cadavrul şi l-a dus la spital pentru îmbălsămare. Reprezentanţii firmei au asigurat familia că se vor ocupa de toate actele pentru înmormântare pentru o taxă de 2.400 de lei.

Aşa că, în mai puţin de cinci ore, trupul neînsufleţit a fost îmbălsămat şi trimis direct la capela cimitirului, deşi familia nu avea încă un act de deces. Un telefon la 112 a schimbat însă totul.

Una dintre fetele mortului a cerut poliţiei să ancheteze decesul tatălui său. Aşa că trupul a fost luat aseară de la capelă unde rudele îl plângeau şi dus la morgă pentru necropsie.

De la morgă, sicriul s-a întors, astăzi la prânz, înapoi, in baza unui certificat de constatare a decesului eliberat de spital, după câteva drumuri care au stors şi, de nervi, şi de bani familia. Totul, din vina fetei bărbatului care a vrut cu orice preţ să întârzie înmormântarea, până ajunge ea în ţară, auză familia.

După o ceremonie cu emoţii, familia se va aduna în această seară la priveghi să-şi ia rămas bun de la cel decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mort scos din capelă după un apel la 112