Antena Meniu Search
x

Update Muncitor din Galați, filmat cum îi învață pe nepalezi să fure combustibil de la motocoasă: "And benzina... understand? Păi problem..."

Un angajat al Societății de Gospodarire Urbană din Galați, firmă responsabilă de intreținerea spațiilor verzi ale orașului de pe Dunăre, a fost filmat în timp ce îi învață pe mai mulți muncitori nepalezi cum să fure benzină de la motocoasele folosite pentru tunderea ierbii.

de Redactia Observator

la 26.08.2021, 19:49

Vezi și

Update 16:10 - În urma filmulețului reprezentanții societății Gospodărire Urbană s-au autosesizat și l-au urmărit pe angajatul respectiv. Individul a fost prins în flagrant, chiar atunci când pleca acasă cu 10 litri de benzină. „L-am prins în flagrant pe om. Avea într-un rucsac 10 litri de benzină. Am chemat polița, a fost cercetat disciplinar și a fost dat afară. Era un angajat vechi”, a spus dr. Dragoș Magearu, directorul SC Gospodărire Urbană.

Știre inițială: "No problem. And benzina speak.. understand? Păi problem... Big benzină, understand? Problem!", le explică bărbatul celorlalți muncitori, care îl privesc cu atenție. La nivelul companiei s-a întrunit o comisie care va analiza imaginile, urmând ca muncitorul să fie sancționat dacă se va stabili că a sustras combustibil ce trebuia folosit la tăiat iarba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Muncitor din Galați, filmat cum îi învață pe nepalezi să fure combustibil de la motocoasă: "And benzina... understand? Păi problem..."