Antena Meniu Search
x

Muncitori ingropati de vii

Sfarsit cumplit pentru doi muncitori, care lucrau la o retea de canalizare din Valea Jiului. Un mal de pamant inalt de cativa metri s-a prabusit peste ei intr-o fractiune de secunda si i-a ingropat de vii.

Vezi și

Cativa colegi au indepartat bolovanii grei si au scos la suprafata unul dintre trupurile neinsufletite. Doar pompierii au putut sa-l dezgroape pe celalalt, insa prea tarziu.

In timp ce medicii se lupta sa-l readuca la viata pe unul dintre barbati, un pompier priveste descurajat spre maldarul de pamant sub care omul a ramas captiv. Cei doi muncitori au fost scosi la suprafata fara puls si niciunul nu a raspuns manevrelor de resuscitare.

Cei doi muncitor lucrau intr-un sant pe care chiar ei l-au sapat la marginea orasului Vulcan. Intr-o fractiune de secunda, malul a inceput sa se surpe si cei doi au fost ingropati de vii. Un localnic care se afla in zona a sunat la 112.

Anuntate de politie, la fata locului au ajuns si rudele victimelor. Unul dintre oameni a suferit un soc puternic si a primit ingrijiri medicale.

Lucrarile faceau parte din reabilitarea canalizarii pe teritoriul Vaii Jiului.

Dupa ce vor primi rezultatele examenului necrologic, politistii vor incerca sa afle daca echipa de muncitori a fost respectat normele de siguranta a muncii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Muncitori ingropati de vii