Antena Meniu Search
x

Municipiul Brăila, îngropat sub troiene

La fel de izolat de restul ţării este şi municipiul Brăila. Autorităţile le-au cerut muncitorilor să pătrundă cu utilajele pe toate străzile din oraş, dar şi în satele din apropiere.

Vezi și

Pe unul dintre bulevarde şi-au petrecut noaptea şi zece cetăţeni din Republica Moldova, sperau să ajungă în Bulgaria.

Era prea târziu când un echipaj de poliţie le-a spus că drumurile naţionale, dar şi cel european care străbate judeţul, au fost închise din cauza viscolului.

Maşinile parcate între blocuri puteau fi distinse cu greu, când muncitorii au încercat să cureţe străzile. Ca să-i supravegheze cu atenţie, la faţa locului a fost prezent chiar primarul oraşului.

Noaptea a fost şi mai grea pentru zece oameni. Înghesuiţi în două autoturisme, ei s-au rugat să treacă mai repede ninsoarea. Plecaseră la drum din Republica Moldova ca să ajungă în Bulgaria. Abia după ce au intrat în Brăila au aflat că trebuie să aştepte câteva ore ca să-şi continuie drumul.

Între timp, autorităţile s-au gândit cum să intervină în alte 27 de localităţi izolate, în cazul unei urgenţe medicale.

Patru dintre localităţile acoperite de zăpadă din judeţul Brăila şi-au petrecut noaptea fără curent electric. Echipajele de salvare s-au chinuit câteva ore să ajungă la o femeie gravidă, iar medicii de pe o ambulanţă au cerut ajutor după ce au rămas blocaţi pe un drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Municipiul Brăila, îngropat sub troiene