Antena Meniu Search
x

Muntele, singurul refugiu din calea caniculei

Nu toti romanii s-au racorit in apele marii. Multi au preferat sa se scalde in raurile si lacurile aflate mai aproape de casa

Vezi și

La peste 2000 de metri altitudine, aerul e pe cat de curat, pe atat de rece. Mii de turisti au preferat sa fuga in creierii muntilor de canicula din orase. Si n-au regretat. Mai ales ca pe potecile de munte au intalnit si cateva capre negre.

Multumiti au fost si cei care au vrut sa se bronzeze. "E super, bate vantul, oricum, aici e superb! Si soarele, deja un bronz de munte e altceva", a spus un turist.

Cu un bronz de munte s-au ales si cei care au vizitat in acest weekend barajul Vidraru. Au incins gratarele, s-au relaxat la soare, iar cand au simtit ca s-au infierbantat prea tare, s-au refugiat in apele reci ale Argesului.

Clujenii care n-au ajuns la mare, s-au relaxat in laguna albastra. O oaza de liniste foarte populara printre localnici. Ai crede ca esti in mijlocul marii. Ei bine, e la doar 30 de km de Cluj si, pentru o zi perfecta, ai nevoie doar de o saltea si un prosop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Muntele, singurul refugiu din calea caniculei