Antena Meniu Search
x

Munţii României şi misterele celebre din jurul lor!

Dacă nu v-aţi gândit că puteţi trăi momente demne de thriller-uri chiar la noi în ţară, mare greşeală aţi făcut! Munţii României ascund legende şi mistere care dau fiori chiar şi celor mai curajoşi turişti

"Gura de Rai" din Munţii Bucegi este o regiune de aproximativ un kilometru, situată sub Muntele Omu şi Sfinx. Toţi cei care au ajuns acolo au declarat că au observat ceva ciudat: organismul se reîncarca cu energie, refăcându-se în totalitate după orice fel de efort depus. Oamenii de ştiinţă spun că este vorba despre câmpuri electromagnetice.

Munţii Neamţului par a fi o zonă plină de mistere pe care istoria nu le-a elucidat încă. La poalele Ceahlăului, în zona denumită Vadu Rău, unele săpăturile arheologice au scos la iveală artefacte bizare, printre care o structură de piatră care seamănă uimitor de tare cu ceea ce considerăm astăzi că ar fi un OZN.

Piatra este de o duritate extremă, nu este nici ciment, nici argila, nici vreun alt adeziv cunoscut şi folosit de-a lungul istoriei, până azi. Aici, au mai fost găsite tăbliţe din lut, imprimate cu pictograme care s-ar putea dovedi a fi forme ale celei mai vechi scrieri din lume, fiind datate cu aproximativ 1.000 de ani înaintea plăcutelor sumeriene.

Şi Peştera Polovragi se numără printre cele mai cunoscute zone ciudate din ţara noastră. Numită şi "Triunghiul Bermudelor din Oltenia", formaţiunea a ţesut, de-a lungul vremii, poveşti care mai de care mai tulburătoare. Oameni şi animale care au dispărut fără urmă, morţi tragice şi îmbolnăviri de "spaimă şi nebunie", toate s-au întâmplat în Peştera lui Zamolxis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Munţii României şi misterele celebre din jurul lor!