Antena Meniu Search
x

Cel mai îndrăgit musical din toate timpurile, "Mamma Mia!", va fi produs şi în România

Vezi și

O mamă. O fiică. Trei posibili taţi. Şi un drum de neuitat către altar! Peste 60 de milioane de oameni din toată lumea s-au îndrăgostit de această poveste și de muzica din "Mamma Mia!" Cel mai îndrăgit musical din toate timpurile va fi produs şi în România. Premiera va avea loc în luna mai, la Sala Palatului din Bucureşti.

Când scena de teatru şi hiturile ABBA se întâlnesc, rezultatul e spectaculos. Sunt ultimele preselecţii pentru rolurile din musicalul Mamma Mia, o poveste romantică despre o tânără care încearcă să-şi găsească adevăratul tată. Mirela Vaida e printre finaliste. 

Mirela Vaida: "Pentru Donna, rolul principal care pe cât e de ofertant, pe atât de greu de făcut, pentru că Donna e peste tot, dar mie îmi plac provocările. Te molipseşte, în momentul în care auziţi, uite ce se întâmplă în spatele meu acuma, îţi vine să cânţi, eu acuma stau şi mă gândesc la versurile astea."

Pe marile ecrane, musicalul cu Meryl Streep şi Amanda Seyfried a cucerit peste 60 de milioane de oameni din toată lumea, transformând „Mamma mia!" într-un adevărat fenomen mondial în industria spectacolului.

Showul de la noi va fi o coproducţie româno-slovenă.

Aurelian Temişan: "Îmi face plăcere în primul rând că mă văd cu colectiv nou, cu generaţie nouă şi lucrăm cu oameni de afară care sunt foarte importanţi pentru orice artist."

Horia Brenciu: "Eu vreau să fiu portarul de la Sala Palatului şi până acum am fost pe scenă, dar nu mi-a plcăut. Vreau să stau acolo în faţă, să văd toată lumea care intră."

Artiştii români veniţi la preselecţie au fost ghidaţi de pe margine de Alex Young, antrenoarea venită special din Anglia pentru punerea în scenă a spectacolului.

Alex Young, antrenor voce din Marea Britanie: "Toţi ar putea să joace în aceasă piesă, pentru că sunt foarte buni. Dar acum vrem să găsim cea mai bună combinaţie de părinţi, fiice, prieteni. Veniţi să vedeţi show-ul. O să vă aducă multă bucurie, râsete, dulceaţă. Cred că lucrurile sunt cam gri în lume în perioada asta, aşa că veniţi să vedeţi show-ul şi o să bucure inima."

Premiera spectacolului Mamma Mia va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, în luna mai a acestui an. Biletele vor fi puse în vânzare, în curând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cel mai îndrăgit musical din toate timpurile, "Mamma Mia!", va fi produs şi în România